AVG-proof

Logopediepraktijk SpreekZin is AVG-proof dus in onze praktijk wordt zorgvuldig met uw medische persoonsgegevens omgegaan.
Wij respecteren de privacy van al onze cliënten en alle bezoekers van onze website en vinden het belangrijk dat deze privacy goed is geborgd. In ons privacyreglement (klik hier) beschrijven wij hoe wij omgaan met uw gegevens. Als u vragen heeft kunt hiermee terecht bij uw behandelend logopedist. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@spreekzin.nl of telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Complete Vocal Technique (CVT)

Afgelopen vrijdag, 7 april, hebben twee collega’s de cursus ‘Complete Vocal Technique (CVT) voor logopedisten’ afgerond. De Deense stemonderzoeker Cathrine Sadolin ontwikkelde CVT voor het gebruik van de stem, waarbij het mogelijk is om alle geluiden te produceren op een gezonde manier met technieken voor alle zangstijlen. CVT is in eerste instantie ontwikkeld voor zangers, maar de technieken worden ook ingezet bij stembehandelingen, waarbij direct een verandering van stem mogelijk is zonder lange tijd oefeningen te doen. Ervaart u stemklachten, zoals heesheid of valt de stem weg? Neem dan contact met onze praktijk op.

Dag van de Logopedie: Slikproblemen

De dag van de Logopedie op 6 maart a.s. staat in het teken van slikproblemen. De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie vraagt op die dag via een persbericht aandacht voor de rol die de logopedist kan spelen bij het verminderen van of omgaan met slikproblemen. Zowel bij kinderen als volwassenen. Heeft u slikproblemen? Neem dan contact op met onze praktijk.